Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Drept comercial

Cabinetul nostru a acumulat  experiență în domeniul dreptului comercial și poate oferi celor interesați  consultanta si asistenta in faza de negociere a contractelor comerciale , redactarea cererilor de chemare in judecata si reprezentare in fata instantelor, redactarea cererilor de executare silita  si asistenta in urmarirea recuperarii creantelor.
In  domeniul dreptului comercial, asistenta de specialitate in faza de negociere si incheiere a  contractelor comerciale este extrem de importanta  intrucat  o negociere si o redactare corecta a contractelor  reduce riscul de aparitie a litigiilor  legate de acestea respectiv  se reduce riscul de a pierderii actiunilor  in instanta.
Specialiștii noștri sunt pregătiți să asigure diverse servicii companiilor care încearcă să evite falimentul și să beneficieze de protecția legii insolvenței, în speranța că această procedură le va asigura o revenire a afacerii.

Iar companiile trebuie să știe că insolvența nu înseamnă că firma a ajuns în faliment! Insolvența reprezintă o etapă de reorganizare și reevaluare a activității având ca scop principal menținerea afacerii. Și nu sunt deloc puține firmele care se pun sub protecția legii insolvenței!