Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Drept civil

Avocații cabinetului din Turda vă pun la dispoziție un întreg pachet de servicii de consultanță și asistență în domeniul dreptului civil: de la consiliere și reprezentare în litigii civile si executare silită la  redactarea contractelor civile și a cererilor  de chemare în judecată, , precum si consiliere în cadrul diverselor negocieri.
Divorțul, pretențiile financiare, încredințarea minorilor, iată câteva dintre problemele pe care trebuie să le rezolve un avocat specializat într-un domeniu  cum este cel al dreptului familiei, domeniu în care activează și specialiștii Cabinetului de avocatura Popescu&Asociates, înființat în anul 1998.

Cumpărarea, vânzarea sau finanțarea unor imobile nu este întotdeauna un proces atât de ușor de realizat asa incat consultanta de specialitate este indispensabila in acest  domeniu.

Avocații Cabinetului Popescu&Asociates, , vă pot asista la fiecare pas pe care îl faceți atunci când doriți să cumpărați ori să vindeți un imobil, vă pot însoți în fiecare etapă a dezvoltării afacerii dumneavoastră prin achiziția, vânzarea sau finanțarea de imobile, oferindu-vă consultanță juridică, asistență și/sau reprezentarea în fața autorităților statului și în fața instanțelor de judecată, atunci când este cazul.

Specialiștii noștri sunt în măsură să vă consilieze în toate aspectele referitoare la acest domeniu, începând cu analiza situației juridice a proprietăților și redactarea documentelor, până la întocmirea contractelor și asistarea în fața notarului public la semnare.