Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Conflicte de muncă

  Biroul nostru de avocatură vine în ajutorul celor care care au nevoie de un sfat juridic prompt și competent, în cadrul litigiilor de muncă, oferind servicii complexe de asistență și reprezentare destinate salariaților sau angajatorilor.

Conflictele de muncă intervenite între partenerii sociali, în raporturile de muncă, nu sunt puține la număr, iar de cele mai multe ori acestea apar ca urmare a încălcării drepturilor salariaților, dar și datorită neîndeplinirii unor obligații de către cei din urmă.

Aceste litigii de muncă pot fi rezolvate cu ajutorul specialiștilor noștri care vor oferi consultanță celor care doresc să-și cunoască drepturile atât în momentul în care încheie un contract individual de muncă, cât și în timpul derulării acestuia, dar și în cazul în care decid că trebuie să înceteze colaborarea cu firma sau cu salariatul. În cele din urmă, dacă litigiul nu se poate soluționa pe cale amiabilă, partea care se consideră vătămată poate beneficia de servicii de asistență și reprezentare juridică în litigii de muncă.